Peugeot 4008

- 1 fordon
Peugeot

Peugeot 4008 är storasyskon till modellen Peugeot 3008, eller 308 som den heter i grunden utan terrängegenskaper, och är liksom de övriga i familjen SUV:ar en bil med högre markfrigång och därmed också kraftigt förbättrad sikt. Trots att den är större än både 2008 och 3008 är det fortfarande ingen stor SUV-modell. Den lanserades till årsmodell 2012 och är i mångt och mycket likt Mitsubishi ASX som den är byggd på. Denna bil är inte lika stor som sin föregångare 4007 som var baserad på Mitsubish Outlander, det är värt att notera som spekulant. Från sidan ser 4008 nästan ut som en Mitsubishi ASX men både fram- och bakparti har fått en stark Peugeot-prägel. Under huven finns flertalet motoralternativ, bland annat den lilla bensinmotorn på 1,6 liter och 115 hästkrafter och dieselmotorn på 1,6 liter. Tillvalen skiljer sig åt och så även prisbilderna för begagnade exemplar. En basutrustad Peugeot 4008 har inte fyrhjulsdrift. Andra tillval är bland annat skinnklädsel och ett större panoramaglastak och tillvalspaketet ”Allure” inkluderar navigatorn. Den enda årsmodellen som står att finna på den svenska begagnatmarknaden idag är från 2016 och sedan försvann den från Peugeots modellprogram. Som tidigare nämnt är dock Mitsubishi ASX och även Citroën C4 med tilläggsnamnet Aircross närbesläktade och till stora delar samma bil. Efter 2017 årsmodell försvann också Citroën-modellen och ersattes av den större C5 Aircross och mindre och billigare Citroën C4 Cactus vilken är mycket prisvärd som begagnad bil. Samtliga Peugeot 4008 byggdes i Japan i samma fabrik som ASX-modellen.

Vanliga frågor för Peugeot 4008

  • Hur mycket kostar en Peugeot 4008?

    Baserat på 1 fordonsannonser på Bilweb kostar en begagnad Peugeot 4008 i snitt 125 000 kr.

  • Hur många Peugeot 4008 finns det i Sverige?

    Enligt aktuella siffror i Transportstyrelsens vägtrafikregister finns det idag ca. 276 Peugeot 4008 registrerade för bruk i svensk trafik.


×

Sådärja!

Nu har vi skickat din intresseanmälan!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet.

Vill du se fler liknande objekt så klicka här!

Vänligen,
Bilwebsteamet!

×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Anslutna bilhandlare är seriösa och professionella

Testade

Begagnade fordon är testade, varudeklaration, testprotokoll medföljer

Garanti

Konsumentköplagen gäller och utökad garanti erbjuds på flertalet av fordonen

Inga dolda avgifter

Bilen har ingen obetald fordonsskatt, trängselskatt eller felparkeringsavgift

Skuldfri

Bilen är inte pantsatt eller har finansieringsskuld

Peugeot 4008 säljes i

Peugeot modeller