Oktober 09. 2023, Pontus Ekström

Hitta billig elbil - Top 5 billiga elbilar 2023

Bilweb listar några av de bästa och mest prisvärda elbilarna för 2023

Att hitta en billig elbil har aldrig varit enklare än nu. Med den ökande populariteten för elbilar och den snabba utvecklingen inom branschen erbjuds konsumenter fler prisvärda alternativ än någonsin tidigare. Här på Bilweb har vi tagit oss an uppgiften att leta fram några av de bästa och mest prisvärda elbilarna för 2023 och vi är glada att dela med oss av våra resultat.

Börja leta efter billigaste elbilen 2023 hos Bilweb

Elbilar har blivit alltmer tillgängliga för konsumenter och priserna har blivit mer överkomliga tack vare teknologiska framsteg och ökad efterfrågan. Så om du är på jakt efter en bra och prisvärd elbil som både är miljövänlig och ekonomisk, se till att besöka oss på Bilweb för att hitta de bästa och billigaste elbilarna 2023.

Nedan ger vi dig ungefärliga priser på elbilar 2023, där vi tagit ut några av de populäraste modellerna.

1. Dacia Spring Electric

Billigaste elbilen i Europa under en tid - Dacia Spring Electric - tar fortfarande priset som den billigaste elbilen år 2023. Denna bil imponerar inte bara med sitt överkomliga pris utan även med sina praktiska egenskaper. Dock säljs den ännu inte som ny i Sverige men du kan hitta den begagnad. Med en imponerande räckvidd och moderna funktioner som Apple CarPlay och Android Auto ger Dacia Spring Electric ett oslagbart erbjudande. Perfekt för de som vill ha en pålitlig och prisvärd elbil utan att tumma på de grundläggande funktionerna.

Frånpris för en ny Dacia Spring Electric är under 250 000 kr!

2. MG ZS EV

MG ZS EV är en billig elbil med lång räckvidd som kombinerar det bästa av två världar: ett överkomligt pris och en imponerande räckvidd. Med sin stora batterikapacitet kan du köra längre sträckor utan bekymmer. MG ZS EV har även en rymlig interiör och en modern design. Om du letar efter en billig elbil som inte kompromissar med räckvidd och komfort, är MG ZS EV det perfekta valet för dig.

Frånpris för en ny MG ZS EV är cirka 339 900 kr!

3. Peugeot e-208

Den stilrena och billiga Peugeot e-208 erbjuder en kombination av design och prisvärdhet. Med sitt moderna utseende är detta en elbil som fångar uppmärksamheten på vägen. Men det är inte bara utseendet som imponerar, e-208 har också en konkurrenskraftig prislapp och en imponerande räckvidd. Om du letar efter en billig elbil som inte kompromissar med design och prestanda är Peugeot e-208 definitivt värd att överväga.

Frånpris för en ny Peugeot e-208 är cirka 360 000 kr!

4.Fiat 500e

Fiat 500e är en charmig elbil som passar perfekt för stadskörning: ett lågt pris och en smidig storlek. Med sin lätta vikt och snabbladdning kan du köra korta sträckor utan problem. Fiat 500e har även en mysig interiör och en retro design. Om du letar efter en lättkörd bil med karaktär, är Fiat 500e det idealiska valet för dig.

Frånpris för en Fiat 500e ny är 389 900 kr!

5. Nissan Leaf

Billigaste elbilen 2022 är fortfarande prisvärd nu under 2023. Nissan Leaf är en veteran i elbilsvärlden och fortsätter att vara en av de mest populära elbilarna på marknaden. Med sin pålitliga prestanda, generösa utrymmen och sitt rimliga pris har Nissan Leaf hållit sig i toppen av försäljningslistorna år efter år. Även om den debuterade tidigare, förblir den en prisvärd och pålitlig elbil som är värd att överväga.

Frånpris för en ny Nissan Leaf är cirka 397 000 kr!

Billiga och trygga elbilar till förmånliga priser på Bilweb

På Bilweb kan du hitta en billig elbil med lång räckvidd och mycket mer än så. Vi är stolta över att erbjuda ett stort urval av både nya och begagnade billiga elbilar från olika märken. Vår plattform garanterar att alla bilar i våra annonser säljs av auktoriserade återförsäljare, vilket ger dig trygghet och säkerhet i ditt bilköp. Oavsett om du letar efter den billigaste elbilen 2022, 2023 eller ännu tidigare, så har vi säkert något som passar dina behov.

Se alla elbilar till salu