Vad är Bilweb?

Bilweb.se är en av Sveriges största marknadsplatser för nya och begagnade bilar på Internet. Här finner du information kring bilköp, tester, artiklar, finansiering, tekniska data m.m.

Bilweb startade som Sveriges första bilsajt 1996 och har sedan dess utvecklats till en av landets mest välbesökta och populära bilsajter.

Bilweb har även ett antal strategiska externa samarbeten som tillgodoser det stora informationsbehov som finns hos bilköpare och bilintresserade. Dessa är bl.a. DN/motor.se, Expressen, Teknikens Värld och Göteborgsposten (GP).

Vår målsättning är att kontinuerligt utveckla våra tjänster med syftet att öka värdet både för våra användare och kunder.

Från 1996 — 2024

Läs och se Bilwebs historia här

Förbehåll om fel

Bilweb strävar efter att all information på sidorna ska vara korrekt. Bilweb, alla handlarna och partners frånskriver sig allt ansvar för innehållsmässiga fel och för de förluster (direkta eller indirekta) som eventuellt kan uppstå som en följd av användning av information på dessa sidor.

Användarinformation

Information som du uppger till Bilweb kommer att behandlas på ett tryggt sätt. De kommer bara att användas till saker du har godkänt. Informationen på dessa sidor kommer inte att säljas, återanvändas, utlånas eller på annat sätt ges till tredje part. Undantaget är informationen som skickas till våra bilsäljare eller samarbetspartners på grund av din förfrågan. Bilweb analyserar konstant loggfiler för att förbättra tjänsterna. Det är inte möjligt att urskilja enskilda personer i loggen och det kommer inte heller att göras några försök att koppla ihop loggen med användare.

Rättigheter

All information som ligger på dessa sidor är Bilwebs egendom och kan endast användas med begränsningar som följer på detta samt med tydlig angivelse om att informationen kommer från Bilweb. Användning eller distribution av material utöver det som kan anses som privat bruk kräver samtycke av Bilweb.