Cadillac Eldorado Seville Mycket välutrustad 1960, Sportkupé Pris 650 000 kr (6223 kr/mån)

19 nov 22:55

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Cadillac Eldorado Seville Mycket välutrustad 1960, Sportkupé 650 000 kr (6223 kr/mån)

Begagnad Cadillac Eldorado Seville Mycket välutrustad 1960, Sportkupé

Säljes av Backmanbil AB, 19 nov 22:55 (Kungälv)

Pris 650 000 kr

från 6223 kr/mån

Begagnad Cadillac Eldorado Seville Mycket välutrustad 1960, Sportkupé

Fordonsinformation

Nu har vi fått in en allt ovanligare bil. Cadillac Eldorado Seville från 1960. Denna vackra bil är rikligt välutrustad och har bland annat luftfjädring (airride). Farthållare (Cruise Control). Servobroms och servostyrning. AC som är kopplad men behöver kollas över. Kan räcka med att fylla den. EZ Electronic Eye. Elhissar. Centrallås. Elstyrda ventilationsrutor. Elstyrd baklucka. Elstyrd soffa. Elantenn. Whitewall däck. Vitt vinyltak. Lacken är chreme vit. Riktigt snygg färg som riktigt gnistrar i solen. Original inredning i bra bruksskick. Sittdelarna på framsoffan är utbytt. Maskinellt går bilen jättefint och den originala luftfjädringen gör så bilen ligger som ett strykjärn på vägen. Välbevarad originalbil. Måste ses och upplevas. 390 V8 på 350Hk och en 4stegs hydramatic automat växellåda. Mätartavlan står på 40374 miles vilket motsvarar ca 6500 mil men det kan ej garanteras. Bilen har varit i Sverige sen 2004. Totalt 76 bilder på denna pärla finns på vår hemsida. Ring för mer information. Osäker mätarställning därav 12345 mil. Vi erbjuder självklart finansiering på denna bil till låg ränta samt lån till kontantinsats om man vill ha det. Available for Export. Vi får dagligen frågan om vi kan hjälpa till att sälja en kunds bil. Vad gäller äldre jänkebilar i alla dess prisklasser och slag så erbjuder vi nu förmedling av dessa och andra entusiast / veteran och usa fordon. Kort och gott alla klassiska bilar. Vi har många besökare i vår hall som har ett kanon läge vid E6 i Kungälv. Vi har stor förfrågan på bilar så passa på att sälja via oss. Många kunder vill ha hjälp med finansieringslösningar både med och utan kontantinsats till riktigt bra räntor. Vi hjälper er att sälja er pärla så ni slipper krånglet och all tid det tar. Slipp prisdiskussioner sena samtal och inbytes frågor. Allt ni behöver göra är att kontakta oss. Vi sköter resten tills ni har pengarna på kontot. Ring oss på 0303-230808 eller 0735-908216 för mer information eller bilder. Välkommen till oss på BackmanBil


Bilförsäkring för Cadillac Eldorado

  • Allrisk/Drulle och trafikolycksfall ingår alltid
  • Bra bilförsäkring - 4,3 av 5 i betyg hos Konsumenternas
  • Prutat & klart – lägsta pris direkt utan krav på att flytta fler försäkringar
  • ICA-bonus på premien på samma sätt som när du handlar mat

Om säljaren

Hitta hit

Pris 650 000 kr

från 6223 kr/mån
Ring oss Maila oss

Liknande fordon till salu


×

Sådärja! - Intresseanmälan skickad!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet. Vill du se fler liknande objekt klicka här!

Du hittar även dina skickade intressanmälningar under mina sidor

Har du inget konto hos oss? Detta får du!

Spara sökningar och bevaka inkommande bilar som intresserar just dig!
Få matchande bilannonser direkt till inkorgen!
Spara och bevaka dina favoritbilar!
Håll koll på dina skickade intresseanmälningar!
När du säljer bilen via Bilweb Trading hittar du prisförfrågningar från våra anslutna handlare här!
Läs mer om fördelarna
Att skapa ett konto på Bilweb är självklart kostnadsfritt!
Skapa konto
×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.