BMW i8 Roadster 1.5 11.6 kWh Steptronic Euro 6 2019, Sportkupé 1 677 700 kr (16061 kr/mån)

11 dec 13:38

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

BMW i8 Roadster 1.5 11.6 kWh Steptronic Euro 6 2019, Sportkupé 1 677 700 kr (16061 kr/mån)

BMW i8 Roadster 1.5 11.6 kWh Steptronic Euro 6 2019, Sportkupé

Säljes av Bavaria - Uppsala, 11 dec 13:38 (Uppsala)

1 677 700 kr

från 16061 kr/mån

BMW i8 Roadster 1.5 11.6 kWh Steptronic Euro 6 2019, Sportkupé

Fordonsinformation

Större bränsletank, Bromsok målade, Låsbara hjulbultar, Däcktrycksmonitor, Däckreparationssats, Stöldlarm med fjärrkontroll, Universal Fjärrkontroll, Komfortöppning, BMW display key, Velourmattor, Varningstriangel, Automatiskt avbländbara inner och ytter-speglar, elektriskt infällbara, Förvaringspaket, Stolsvärme fram, Keramisk infattning för kontroller, Park Distance Control (PDC) Bak och fram, Belysningspaket, Driving Assistant, BMW Laserlight, Deaktivering Passagerarairbag, Navigationssystem Professional, Head-Up Display, DAB+ radio, Högtalarsystem Harman/Kardon, TeleServices, Legal emergency call, Remote Services, Förberedelse för Apple Carplay inkl 3 års abonnemang, WiFi hotspot, För mer info om BMW i8 kontakta oss eller besök hemsidan, Framtiden gestaltar sig lovande – i form av den första BMW i8 Roadster. Spännande fascinerande och redo att ställa frihetsbegreppet på ända. För villkorslös körglädje så långt vägen bär. En blick på det ikoniska formspråket räcker för att sätta fart på adrenalinet. Även varvräknaren tar krafttag uppåt: med 374 hk och 570 Nm accelererar den innovativa hybriddrivningen BMW i8 Roadster från 0 till 100 km/h på 4.6 sekunder. Snabbaste sättet att få känna på en ny definition av frihet. FRIHET ÄR ATT NÅ ÄNDA FRAM. Ladda eller tanka – med den första BMW i8 Roadster är båda lika enkelt. Med det omfattande produkt- och servicepaketet BMW 360° ELECTRIC. Hemma laddar du din BMW i8 enkelt med BMW i Wallbox eller laddkabeln – om du vill med förnybar energi från någon av BMW:s samarbetspartner för grön el. Vi erbjuder personlig rådgivning inför köpet och förmedlar en behörig elinstallatör som monterar och tar din BMW i Wallbox i drift. Antalet publika laddstolpar för användning när du är på väg ökar hela tiden och du får tillgång till avtal som gör det ännu bekvämare att ladda. Till exempel med Clever. Var närmaste laddstation är ser du i den tillhörande appen eller direkt på displayen i din BMW i8 Roadster. Till exempel via navigationstjänsterna från BMW ConnectedDrive, Bluetoothförberedelse Professional samttrådlösladdning av telefon, https://www.bmw.se/sv/alla-modeller/bmw-i/i8-roadster/2017/bmw-i8-roadster.html


Försäkring

  • Utökad maskinskadeförsäkring
  • Assistans inom en timme
  • Ingen självrisk vid glaslagning

Om säljaren

Hitta hit

1 677 700 kr

från 16061 kr/mån
Ring oss Maila oss

Liknande fordon till salu


×

Sådärja! - Intresseanmälan skickad!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet. Vill du se fler liknande objekt klicka här!

Du hittar även dina skickade intressanmälningar under mina sidor

Har du inget konto hos oss? Detta får du!

Spara sökningar och bevaka inkommande bilar som intresserar just dig!
Få matchande bilannonser direkt till inkorgen!
Spara och bevaka dina favoritbilar!
Håll koll på dina skickade intresseanmälningar!
När du säljer bilen via Bilweb Trading hittar du prisförfrågningar från våra anslutna handlare här!
Läs mer om fördelarna
Att skapa ett konto på Bilweb är självklart kostnadsfritt!
Skapa konto
×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.