Jaguar F-Type Project 7, en av 250, FILMSTJÄRNEBIL 2016, Cab 1 795 000 kr (21232 kr/mån)

12 okt 14:28

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Jaguar F-Type Project 7, en av 250, FILMSTJÄRNEBIL 2016, Cab 1 795 000 kr (21232 kr/mån)

Begagnad Jaguar F-Type Project 7, en av 250, FILMSTJÄRNEBIL 2016, Cab

Säljes av Joe's Garage AB, 12 okt 14:28 (Furulund)

1 795 000 kr

från 21232 kr/mån

Begagnad Jaguar F-Type Project 7, en av 250, FILMSTJÄRNEBIL 2016, Cab

Fordonsinformation

Rock Hudson, Burt Lancaster, Nu finns chansen att köpa något RIKTIGT unikt och dessutom få känna dig som en filmstjärna! Jaguars Special Vehicle Operations producerade en begränsad upplaga om 250 bilar som en hyllning till Jaguars racinghistoria, specifikt D-type och Jaguars sju vinster på Le Mans! Bilarnas såldes slut direkt och endast speciellt utvalda kunder fick köpa dem! Detta ex såldes till en extremt välkänd italiensk skådespelerska vid namn Gina Lollobrigida (har spelat med de allra största namnen som Humphey Bogart, Frank Sinatra mfl): https://sv.wikipedia.org/wiki/Gina_Lollobrigida Enligt uppgift ställde hon som krav att det skulle vara den enda blåa i Italien. Det tillverkades troligen 20 st blåa av den totala serien på 250 bilar. Att köpa denna bil är troligen en investering för framtiden..... Mycket mera unik än Ferrari eller Lamborghini! Project 7 utförandet innebär att bilen är handbyggd och modifierad av SVO till att bli en mycket mer renodlad banbil, men som givetvis fortfarande är helt laglig för gatbruk. Den sänkta rutramen tillsammans med den enkla sufletten och det unika bakpartiet skapar en klassisk Speedster med stark influens ifrån Jaguars klassiska D-type. Ett unikt paket med kolfiberdetaljer (vinge+kjolar+front+diffuser+mycket mer) ger både ett aggressivt utseende och tillräckligt med "downforce" i farter nära 300 (bilens toppfart är begränsad till 300....). Hjulupphängningarna är specialkalibrerade av SVO för banbruk och bilen har en egen programvara för växlingar+fjädring+elektronisk diffspärr. Motorn är Jaguars absolut starkaste (finjusterad av SVO) på 575 hk! 0-100 är angivet till 3, 8 sekunder!!! Bromsarna är massiva keramiska skivor som inte mattas av hård körning. Detta är Jaguars accelarationssnabbaste modell någonsin och den som har snabbast varvtid på Nurburgring (7 min 35 sek = 5 sek snabbare än Ftype R Coupé). Ännu mer speciella detaljer är de speciella lättvikts racingstolarna, fyrpunkts bälten och specialdesignade hjälmar i bilens färg! För mer detaljer om denna unika bil titta tex på: https://www.jaguar.com/about-jaguar/jaguar-design/creative-projects/project-7.html https://www.autocar.co.uk/car-review/jaguar/f-type-project-7-2015-2016 Hör av er för mer information och en personlig visning!


Försäkring

  • Utökad maskinskadeförsäkring
  • Assistans inom en timme
  • Ingen självrisk vid glaslagning

Om säljaren

Hitta hit

1 795 000 kr

från 21232 kr/mån
Ring oss Maila oss

Liknande fordon till salu


×

Sådärja! - Intresseanmälan skickad!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet. Vill du se fler liknande objekt klicka här!

Du hittar även dina skickade intressanmälningar under mina sidor

Har du inget konto hos oss? Detta får du!

Spara sökningar och bevaka inkommande bilar som intresserar just dig!
Få matchande bilannonser direkt till inkorgen!
Spara och bevaka dina favoritbilar!
Håll koll på dina skickade intresseanmälningar!
När du säljer bilen via Bilweb Trading hittar du prisförfrågningar från våra anslutna handlare här!
Läs mer om fördelarna
Att skapa ett konto på Bilweb är självklart kostnadsfritt!
Skapa konto
×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.