Nyheter på Bilweb

Här hittar du motornyheter från bilbranschen och senaste nytt på Bilweb.

Nyheter på Bilweb

Här hittar du motornyheter från bilbranschen och senaste nytt på Bilweb. Vi håller dig uppdaterad med siffror på nybilsförsäljning och privatleasing och nya funktioner och tjänster på bilweb.se

Maj 22. 2023, Ola Lundberg
En jämförelse mellan två av Tysklands främsta premiummärken
April 24. 2023, Ola Lundberg
Har du möjlighet att få en förmånsbil av din arbetsgivare? Här går vi igenom allt du behöver veta om förmånsvärde och förmånsbeskattning och hur det fungerar att äga en förmånsbil!
April 24. 2023, Ola Lundberg
Bensinen E10 är den nya standardbensinen i Sverige och den som har ersatt det som tidigare var standard: Bensin 95 E5. Fördelen med E10 bensin är att den bidrar till att minska utsläppen av växthusgas samt att öka andelen förnybar etanol i bensinen. Läs mer här om E10 och vad den nya bensinen innebär!
April 24. 2023, Ola Lundberg
En bilhandlare kan erbjuda trygghet som en privatperson inte kan. Det handlar främst om varudeklaration där bilen blivit felsökt på verkstad och får ett standardiserat protokoll vilket gör att du själv kan känna dig tryggare på begagnade bilar. Vissa handlare ger till och med en månads ångerrätt på en begagnad bil och fast månadskostnad för service.
April 20. 2023, Ola Lundberg
En förklaring av regeringens klimatbonussystem