Nyheter på Bilweb

Här hittar du motornyheter från bilbranschen och senaste nytt på Bilweb.

Nyheter på Bilweb

Här hittar du motornyheter från bilbranschen och senaste nytt på Bilweb. Vi håller dig uppdaterad med siffror på nybilsförsäljning och privatleasing och nya funktioner och tjänster på bilweb.se

April 24. 2023, Ola Lundberg
En bilhandlare kan erbjuda trygghet som en privatperson inte kan. Det handlar främst om varudeklaration där bilen blivit felsökt på verkstad och får ett standardiserat protokoll vilket gör att du själv kan känna dig tryggare på begagnade bilar. Vissa handlare ger till och med en månads ångerrätt på en begagnad bil och fast månadskostnad för service.
April 20. 2023, Ola Lundberg
En förklaring av regeringens klimatbonussystem
April 20. 2023, Ola Lundberg
Vilken Audi är rätt för dig?
April 20. 2023, Ola Lundberg
Det finns flera sätt att göra bra investeringar på, varav två vanliga alternativ är att satsa på värdepapper eller samlarbilar. Börsen har presterat starkt sedan finanskrisen och om du inte redan har sålt av en del av din portfölj kanske det är dags att plocka hem en del av vinsterna. Men vad händer om du istället väljer att investera pengarna i samlarbilar?
April 07. 2023, Ola Lundberg
Att ha rätt däck på bilen är avgörande för att köra säkert på vägarna. Under de kalla månaderna är det viktigt att ha vinterdäck som kan ge bra grepp på snö och isiga vägar, medan sommardäck är bättre lämpade för varmare väderförhållanden och torra vägar.