Nyheter på Bilweb

Här hittar du motornyheter från bilbranschen och senaste nytt på Bilweb.

Nyheter på Bilweb

Här hittar du motornyheter från bilbranschen och senaste nytt på Bilweb. Vi håller dig uppdaterad med siffror på nybilsförsäljning och privatleasing och nya funktioner och tjänster på bilweb.se

April 08. 2016, Mathias Björkman
Under 2016 kommer ca 1 500 bilar att säljas via ALD carmarket (aldcarmarket.com) som riktar sig mot Sveriges bilhandlare.
Mars 03. 2016, Mathias Björkman
Begagnatmarknaden ökade med 5,2 procent och bilhandeln fortsätter att ta andelar. Hela 69 procent av bilarna (upp till 10 år gamla) såldes av bilhandeln under februari.
Februari 04. 2016, Mathias Björkman
Den verkliga försäljningen är upp 4,6 procent jämfört med samma period förra året. Företagsmarknaden tappade men försäljningen till privatpersoner ökade med hela 11,7 procent.
Januari 29. 2016, Mathias Björkman
Privatleasing är ett modernt och bekvämt sätt att ha en ny trafiksäker och miljöanpassad bil till en fast månadskostnad i tre år för att sedan lämna tillbaka den.
Januari 10. 2016, Mathias Björkman
Under veckan lanserade Bilweb tillsammans med Giosg.com en livechat som låter Bilwebs anslutna bilhandlare prata med Bilwebs besökare i realtid. Riddermark Bil, Mobility Motors och Lindgren Bil är några av bilhandlarna som redan anslutit sig.