Egen app med Bilweb!

Nytt erbjudande till dig som bilhandlare, få en egen skräddarsydd app.

44,1% eller 3 244 000 svenskar har en smartphone! Har du en app?

Sök alla bilar

Bilköparen kan söka alla bilar i din vagnpark, enkelt och tydligt. Möjligheterna att söka efter parametrar så som prisintervall, drivmedel och miltal är självklart enkelt och tydligt.

Ett bra komplement till webben, i kundens hand!

  • Personbilar
  • Transportfordon
  • Husvagn och husbil
  • Motorcykel, moped och ATV

Lista dina bilar

Alla bilar visas tydligt i listvyn och som sökresultat. Kunden kan löpande öppna appen och se vilka nya fordon som inkommit.

Alla fordon presenteras med egen vy, där kunden lätt kan bläddra bland fordon. Detaljerad presentation av fordonet samt bilder i fullskärm.

Kontaktvägen till dig som bilhandlare är kort.

Se bilhandlarinfo

Din handlarpresentation är skräddarsydd för ditt företag med logotyp, presentationstext, karta, färdbeskrivning som drar nytta av GPS-funktionen i telefonen.

Väljer kunden att kontakta dig via appen mäter vi såklart om kunden klickar på ditt telefonnummer eller hemsida.

Kontakta bilhandlare

Kontaktvägarna är korta och mätbara! Appen är interaktiv mot ditt administrationsgränssnitt. Det är enkelt att se statistik över skickade intresse-anmälningar.

Du får kundens inmatade kontaktinfo via e-post och SMS! Ring upp kunden direkt för att boka provkörning eller ta säljkontakt.

Lägg in annons

Fordonsannonserna läggs enkelt in på ditt konto hos oss på Bilweb.se! Bilarna blir direkt sökbara i både app och på webben!

Dina bilar i kundens hand, direkt!