Aston Martin Vanquish 2 2 Endast 2014, Sportkupé 1 595 000 kr

10 mar 00:24

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Aston Martin Vanquish 2 2 Endast 2014, Sportkupé 1 595 000 kr

Begagnad Aston Martin Vanquish 2 2 Endast 2014, Sportkupé

Säljes av Premium Cars Nordic AB, 10 mar 00:24 (Gustavsberg)

1 595 000 kr

Begagnad Aston Martin Vanquish 2 2 Endast 2014, Sportkupé

Utrustning

Fordonsinformation

Innertaket är beklätt med Ivory läder, Fullängd pianosvart dekorpanel, Utökat larm med kupésensor och bogseringslarm, Grå broms-ok, Blankpolerad frontgrill, Silverfärgade galler på huven, Satin chrome knappar på panel, El- sportstolar med minnen och värme, Navigationssystem, Bang & Olufsen soundsystem, Bluetooth handsfree/streaming Parkeringssensorer fram/bak, Farthållare, Broderade AM-vingar i nackstöden, 20" Originalfälgar med 10-ekrar, Svarta växelpaddlar på ratten, Beställd med en extra glasnyckel, Takpanel i bilens färg, Modell-år 2014 uttagen i trafik våren 2013, Svensksåld med 2 ägare, Komplett servicebok, Bilen levereras nyservad, Fantastiskt vacker Vanquish i absolut nyskick! Bilen har endast rullat 575 mil. Selene bronze metallic med cream truffle läderklädsel, Översidan på instrumentpanelen är i svart läder för att minska reflektioner i vindrutan, Avgassystem med chromade ändrör och side strakes på framskärmar i chrome, 2+2 konfiguration (baksäte) plus all seriemässig standardutrustning, Bilen kan mot tillägg levereras med vår unika 12mån/3000 mil Premium Cars Extended Warranty garantipaket, Kontakta oss för offert av finansiering som passar just dig som privat- eller företagskund.


Om säljaren

Hitta hit


Liknande fordon till salu

×

Sådärja!

Nu har vi skickat din intresseanmälan!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet.

Vill du se fler liknande objekt så klicka här!

Vänligen,
Bilwebsteamet!

×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.