Chevrolet Impala 4dr HT 409 V8 org bil 1964, Sedan Pris 339 000 kr (3245 kr/mån)

2 jan 14:56

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Chevrolet Impala 4dr HT 409 V8 org bil 1964, Sedan 339 000 kr (3245 kr/mån)

Begagnad Chevrolet Impala 4dr HT 409 V8 org bil 1964, Sedan

Säljes av Backmanbil AB, 2 jan 14:56 (Kungälv)

Pris 339 000 kr

från 3245 kr/mån

Begagnad Chevrolet Impala 4dr HT 409 V8 org bil 1964, Sedan

Fordonsinformation

Once in a lifetime. Denna gången har vi fått in en väldokumenterad och orörd originalbil. Chevrolet Impala 4dr HT Sport Sedan från 1964. 1 ägare i Usa fram till 2016 och därefter 1 ägare i Sverige. Org papper sen bilen var ny medföljer. Omlackerad på 80talet i originalkulör. Allt annat verkar original. Under huven sitter från fabrik en 409 V8 på 340Hk matching number. Powerglide automat 2stegs. Whitewall däck med ekerkapslar och spinners. Org AC som kyler. Servobromsar och servostyrning. Bälten fram och bak. Interiör aqua. Lack Vit och Azure aqua. Tonade rutor. Stoppad bräda. Bumper guards fram och bak. Tiltratt. Besiktningsbefriad. Innan bilen såldes 2016 så gjordes en omfattande service där bland annat motorn lyftes ur och packades om samt bättrades på med lite färg. Även Ac och bromsar och förgasare renoverades. 5300 dollar lades då ner på den. Kvitto på allt finns. Missa inte denna klenod! Mätarställning står på 79790 miles vilket motsvarar 12840 mil. Detaljbilder på inredning samt lack och chrome finns på vår hemsida - sammanlagt 72 bilder på hela bilen. Ring oss för mer information om bilen - eller välkomna in för en närmare titt! Vi erbjuder självklart finansiering på denna bil till låg ränta samt lån till kontantinsats om man vill ha det. Available for Export. Vi får dagligen frågan om vi kan hjälpa till att sälja en kunds bil. Vad gäller äldre jänkebilar i alla dess prisklasser och slag så erbjuder vi nu förmedling av dessa och andra entusiast / veteran och usa fordon. Kort och gott alla klassiska bilar. Vi har många besökare i vår hall som har ett kanon läge vid E6 i Kungälv. Vi har stor förfrågan på bilar så passa på att sälja via oss. Många kunder vill ha hjälp med finansieringslösningar både med och utan kontantinsats till riktigt bra räntor. Vi hjälper er att sälja er pärla så ni slipper krånglet och all tid det tar. Slipp prisdiskussioner sena samtal och inbytes frågor. Allt ni behöver göra är att kontakta oss. Vi sköter resten tills ni har pengarna på kontot. Ring oss på 0303-230808 eller 0735-908216 för mer information eller bilder. Välkommen till oss på BackmanBil


Bilförsäkring för Chevrolet Impala

  • Allrisk/Drulle och trafikolycksfall ingår alltid
  • Bra bilförsäkring - 4,3 av 5 i betyg hos Konsumenternas
  • Prutat & klart – lägsta pris direkt utan krav på att flytta fler försäkringar
  • ICA-bonus på premien på samma sätt som när du handlar mat

Om säljaren

Hitta hit

Pris 339 000 kr

från 3245 kr/mån
Ring oss Maila oss

Liknande fordon till salu


×

Sådärja! - Intresseanmälan skickad!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet. Vill du se fler liknande objekt klicka här!

Du hittar även dina skickade intressanmälningar under mina sidor

Har du inget konto hos oss? Detta får du!

Spara sökningar och bevaka inkommande bilar som intresserar just dig!
Få matchande bilannonser direkt till inkorgen!
Spara och bevaka dina favoritbilar!
Håll koll på dina skickade intresseanmälningar!
När du säljer bilen via Bilweb Trading hittar du prisförfrågningar från våra anslutna handlare här!
Läs mer om fördelarna
Att skapa ett konto på Bilweb är självklart kostnadsfritt!
Skapa konto
×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.