Abi Derwent ABI rullstolsanpassad 2016, Husvagn-övrigt 595 000 kr (5846 kr/mån)

3 jun 11:35

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Abi Derwent ABI rullstolsanpassad 2016, Husvagn-övrigt 595 000 kr (5846 kr/mån)

Abi Derwent ABI rullstolsanpassad 2016, Husvagn-övrigt

Säljes av Morgan Nyman AB, 3 jun 11:35 (Stenstorp)

595 000 kr

från 5846 kr/mån

Abi Derwent ABI rullstolsanpassad 2016, Husvagn-övrigt

Fordonsinformation

sänkta bänkytor, stort badrum ned helgjutet våtrumsgolv samt väggpaneler, stol och handtag i duschen, armstöd vid WC, diskbänk med plats att komma under med rullstol, ABI Derwent är vår nya rullstolsanpassade villavagn som bevisar att man inte behöver kompromissa med stil och komfort för att få den yta som behövs för att skapa tillgänglighet för rullstol. Bredare dörrposter med skjutdörrar, lyftanordning i sovrum mm - allt är anpassat för att göra livet lättare. Vardagsrummet har en rymlig lättåtkomlig hörnsoffa samt TV bänk med gott om förvaring. Det fullutrustade köket har över- och underskåp, spis med ugn samt integrerat kyl och frys. Det stora badrummet har gott om golvyta, sängbord med lådor och garderob samt en lyftanordning. Det andra sovrummet har två enkelsängar med garderob och bred mittgång. Badrummet är stort och öppet med duschhörna bakom draperi med stol och väggmonterat handräcke. Toaletten har armstöd och väggmonterat handräcke. Handfat som är lätt att komma åt.


Om säljaren

Hitta hit

×

Sådärja!

Nu har vi skickat din intresseanmälan!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet.

Vill du se fler liknande objekt så klicka här!

Vänligen,
Bilwebsteamet!

×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.