Aston Martin Vantage SÅLD - FLER KÖPES el FÖRMEDLAS 2010, Sportkupé

16 dec 17:04

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Aston Martin Vantage SÅLD - FLER KÖPES el FÖRMEDLAS 2010, Sportkupé

Begagnad Aston Martin Vantage SÅLD - FLER KÖPES el FÖRMEDLAS 2010, Sportkupé

Säljes av Shiftgear AB, 16 dec 17:04 (Täby)

kr

Begagnad Aston Martin Vantage SÅLD - FLER KÖPES el FÖRMEDLAS 2010, Sportkupé

Fordonsinformation

*** DENNA BIL ÄR TYVÄRR KÖPT AV EN ANNAN KUND *** Den körs nu av en ny lycklig ägare. Titta gärna på våra andra fina bilar. Hos Shiftgear är bilar i eget lager alltid noggrant utvalda svensksålda bilar som är handplockade en och en. Det är ett unikt och tidskrävande arbetssätt i branschen. Så har vi arbetat sedan företaget grundades 2007. Vi gör alltså urvalet åt dig och det betyder att vi redan valt bort objekt som inte uppnår kraven. Vårt mål är att ha marknadens högsta förtroende. Bl a därför finner du några av Sveriges finaste bilar på shiftgear.se. VILL DU SÄLJA DIN BIL TILL OSS? Vi söker kontinuerligt fina svensksålda premiumbilar och saluför enbart välutrustade exemplar i toppskick med attraktiv service- och ägarhistorik. Vi väljer ut de vi vill ha själva och köper in varje bil en och en. Ofta av första ägaren. Fokus ligger på kvalitet. Inte på volym. Jämför med våra övriga annonser på Shiftgear.se. ELLER VILL DU GE OSS I UPPDRAG ATT FÅ DIN BIL SÅLD? Utöver egna bilar erbjuder vi ett Förmedlingsupplägg till kunder som vill få sin bil såld på ett bekvämt tryggt och tidseffektivt sätt. Låt Shiftgear sälja även Din fina bil på distans medan Du kör med den om Du vill. Kontakta oss gärna först via mail till stefan@shiftgear.se så får du mer info om hur vi arbetar med uppdrag i en pdf-fil. På shiftgear.se kan du klicka på den första bilden i varje annons för att ladda upp ett nytt fönster med upp till ca 40 bilder på varje bil till salu. Shiftgear AB har högsta möjliga kreditvärdighet. Det innebär att du kan känna dig trygg i en affär med oss. Kontakta Shiftgear om du söker en fin bil eller om du har en riktigt fin bil som du vill sälja.


Om säljaren

Shiftgear AB

Visa alla 30 fordon i lager

kr

Ring oss Maila oss

Liknande fordon till salu

×

Sådärja! - Intresseanmälan skickad!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet. Vill du se fler liknande objekt klicka här!

Du hittar även dina skickade intressanmälningar under mina sidor

Har du inget konto hos oss? Detta får du!

Spara sökningar och bevaka inkommande bilar som intresserar just dig!
Få matchande bilannonser direkt till inkorgen!
Spara och bevaka dina favoritbilar!
Håll koll på dina skickade intresseanmälningar!
När du säljer bilen via Bilweb Trading hittar du prisförfrågningar från våra anslutna handlare här!
Läs mer om fördelarna
Att skapa ett konto på Bilweb är självklart kostnadsfritt!
Skapa konto
×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.