Adria Compact SLS 6m Slide-Out 2016, Kombi 698 500 kr (6863 kr/mån)

4 dec 23:51

Fördelar med att köpa bilen av Bilweb’s anslutna bilhandlare

Professionella

Testade

Garanti

Inga dolda avgifter

Skuldfri

Adria Compact SLS 6m Slide-Out 2016, Kombi 698 500 kr (6863 kr/mån)

Adria Compact SLS 6m Slide-Out 2016, Kombi

Säljes av Upplands Bilforum AB, 4 dec 23:51 (Uppsala)

698 500 kr

från 6863 kr/mån

Adria Compact SLS 6m Slide-Out 2016, Kombi

Utrustning

  • Avdragbar moms

Fordonsinformation

Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Diesel, Husbil, Exempel 20% kontant, från 3845:-/mån, Adria tar kompakt-husbilarna till en helt ny nivå med Nya Compact SLS. En långbäddsbil under 6m med slide-out-del i bakväggen ger den ultimata kompromissen mellan en smidig 6m bil och komforten med långbäddar. Sittgrupp med plats för 4-5 personer. Effektivt kök med 3-lågig spis, köksfläkt och kyl med frysfack. Baktill hittar vi den flexibla sänglösningen som kan användas både som en enkel tvärbädd eller bli till två lyxiga långbäddar med "Slide-out" funktionen. Bra förvaring med instegsgarderob samt garage baktill. Badrum med uppfällbart handfat och duschkabin. Luftburen centralvärme med elpatron samt elektrisk golvvärme och isolerad spillvattentank. Kontakta säljare för info om utrustning på denna bil. Vi byter in er Bil, Husvagn och/eller båt. Hjälper till med förmånlig finansiering, Med reservation för ev. fel i annonsen. WWW.UPPLANDSBILFORUM.SE


Om säljaren

Hitta hit


Liknande fordon till salu

×

Sådärja!

Nu har vi skickat din intresseanmälan!

Du kommer strax att få ett mail av oss med länk till objektet/objekten, kontaktuppgifter till säljaren och lite andra bra tips inför köpet.

Vill du se fler liknande objekt så klicka här!

Vänligen,
Bilwebsteamet!

×

Tyvärr bromsar vi lite nu!

Det bara sprutar iväg intresseanmälningar.

Tyvärr måste vi hindra dig från att skicka fler intresseanmälningar just nu. Vi måste bara verifiera att du inte är en robot. Hör av dig till oss på 08-23 30 00 om du vill att vi hjälper dig att skicka fler.